Olipas tuulinen päivä tänään! Onneksi kuitenkin sade väistyi iltapäivällä, niin pääsi tekemään vähän pihahommia. Edelleen kyllä tuuli oli niin kova, että vähänkin kevyemmät tavarat lähti heti lentoon. Välillä kyllä hirvitti katsoa puita, jotka taipuivat melkoisesti, mutta topakasti nuo tuntuivat olevan maassa kiinni. 

IMG-20210913-WA0003.jpg

Kanervat olivat odottaneet istuttelua jo useamman päivän. Joka syksy minulla on hirveä kiire päästä niitä ostamaan, mutta sitten ne jäävät odottelemaan istuttelua useammaksi päiväksi. Tytöllä oli lauantaina koulun puolesta jonkinlainen "laita lapsi töihin"-päivä, mutta se pääsi silloin hieman unohtumaan, niin ajattelinpa sitten hyödyntää häntä tänään hieman istuttelu hommissa. Näin kanervat ja hopealangat pääsivät kätevästi oven vierustaa koristamaan. Talvella niiden kastelu unohtuu ja sitten ne karisevat hirveästi, mutta onhan ne kuitenkin ihan kivan näköisiä. Viime talvena niihin vielä valot pyöriteltiin, niin olipa kivan näköisiä pimeällä. 

IMG-20210913-WA0002.jpg

Tonttia kiertäessä löytyi myös erilaisia sieniä. Sieni sovellukseni kertoi, että toinen olisi nokirousku ja toinen nuijamesisieni. Olikohan sovellukseni oikeassa? Sovellus kertoi myös näiden olevan jopa ihan syötäviä sieniä. Varsinkin tätä nuijamesisientä oli todella paljon noussut sateiden myötä. 

IMG-20210913-WA0004.jpg

IMG-20210913-WA0001.jpg

Marja-aronia oli myös kauniissa loistossaan ja marjat isoja. Niiden hyötykäyttöäkin olen tutkiskellut, mutta toistaiseksi olen ne jättänyt vielä puskaan. Mitähän niistä olisi parasta tehdä? 

IMG-20210913-WA0000.jpg

Syksyistä viikon alkua kaikille!