IMG-20210830-WA0002.jpg

Omenista on tullut tehtyä viime viikkojen aikana vaikka ja mitä. Pöydällä oli taas kolhiintuneita ja ylikypsiä omppuja niin kalakeiton ohessa ajattelin ne keitellä hillokkeeksi. Meillä on tänä kesänä kasvanut myös chilejä. Itse en niistä välitä, pieni kuumotus on ihan jees, mut isompi polte on minusta vaan makuaistin hukkaamista. Nyt kuitenkin ajattelin testata näitä punaisia paholaisia myös omaan soppaani. Laitoin ensin vain puolikkaan chilin, mutta keittelyn jälkeen se ei oikeastaan maistunutkaan vielä missään. Joten päätettiin kokeilla vähän lisää. Sekaan meni siis melkein kokonainen chili ja annoin keitoksen hetken makustua. Ja loppujen lopuksi siitähän tuli todella hyvää! Mies oli sitä mieltä, että tulisuus ei tunnu, mutta minun herkkä suuni kyllä tunsi ja jäljelle jäi mukava jälkipolte. Hilloke taitaakin mennä nyt pakkaseen, niin voi talvella siitä jotain kehitellä!